Bedrijfstuin

Gedreven ondernemers doen er alles aan om hun bedrijf positief onder de aandacht te brengen van hun klanten. U wilt zich onderscheiden in de markt met goede producten of diensten, een handige website, verrassend visitekaartje en milieubewust inkopen.

Maar een aspect blijft vaak onderbelicht, zo valt mij als tuinontwerper op. De buitenruimte of tuin van uw bedrijf! De klanten die uw bedrijf bezoeken krijgen buiten al een eerste indruk van uw gebouw en de buitenruimte en daarom ook van u. Een goede eerste indruk is dus goud waard! 

Als tuinontwerper kan ik daarom veel voor u betekenen. Ook uw buitenruimte kan namelijk een visitekaartje zijn met een jaarrond interessante en duurzame beplanting. Duurzaam in de zin van ecologisch verantwoord en economisch gunstig voor u. Met minimaal onderhoud door toepassing van planten die niet gesnoeid hoeven te worden, mooi blijven bij regen, droogte en vorst en die ook nog eens vogels, vlinders en andere dieren iets bieden. Daar kunt u bij klanten mee voor de dag komen! En met de besparing op terugkerende hovenierskosten heeft u de kosten voor ontwerp en aanleg er in een mum van tijd uit. 

Tuinstudio Rozenhorst biedt u alle expertise en aandacht die nodig is om de buitenruimte van uw bedrijf fraai, duurzaam en kostenbewust in te richten. Ik help u graag met bijvoorbeeld

  • een oriënterend advies
  • een ontwerp geïnspireerd op uw bedrijfsvisie
  • een plan voor een onderhoudsarme beplanting die toch boeiend is

Download ook het uitgebreide informatieblad!


© Tuinstudio Rozenhorst